1. Haberler
  2. Manset
  3. “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm verileri açıklayarak şehrimizin adının bu tür tartışmalarla anılmasını engeller”

“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm verileri açıklayarak şehrimizin adının bu tür tartışmalarla anılmasını engeller”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ozan Varan yaptığı yazılı açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerin maliyetlerinin açıklanması gerektiğini belirterek, “Sıra bize gelmeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm verileri açıklayarak şehrimizin adının bu tür tartışmalarla anılmasını engeller” dedi.

“Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek” diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine seslenen DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ozan Varan, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen konserlerin maliyetlerini defalarca sorduk. Çünkü mevcut iktidarın muhalefet belediyeleri üzerindeki denetimi her zamankinden daha sıkı. Olası spekülasyonların önüne geçmek ve ileride herhangi bir hukuki veya siyasi sorun yaşanmaması için bu bilgilerin şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini vurguladık” dedi. 
“GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ”
Varan, “Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturma, bu konudaki hassasiyetimizin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha gösteriyor. Muhalefet belediyelerine uygulanan baskılar konusunda en başından beri duyarlıyız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yaşadığı süreçte de ilk günden itibaren Cumhuriyet Halk partisi örgütünün yanında olduğumuz, tüm kamuoyunun malumudur. Ancak görünen köy kılavuz istemez; bugün yaşananlar, yarın daha da büyüyerek karşımıza çıkabilir” ifadelerini kullandı. 
“ DERDİMİZ BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL, ÜZÜM YEMEK”
Varan, “Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Yapıcı bir muhalefet anlayışıyla hareket ediyor, şehrimizin menfaatleri doğrultusunda uyarılarımızı yapıyoruz. Umarız, sıra bize gelmeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm verileri açıklayarak şehrimizin adının bu tür tartışmalarla anılmasını engeller” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_endim
Beğendim
“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm verileri açıklayarak şehrimizin adının bu tür tartışmalarla anılmasını engeller”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kapaklı Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin