Tekirdağ 1. Amatör Küme ekiplerinden Pınarçaspor, 2025–2026 futbol sezonu öncesi moral ve destek amacıyla Pınarça Açık Düğün Salonu’nda dayanışma yemeği düzenledi. Spor camiasının yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli, kulübe destek olmak için bir araya geldi.
Kulüp Başkanı Sinan Güreş, gecede yaptığı konuşmada Pınarçaspor’un bölge için önemini şu sözlerle anlattı:
“Bu sezon takımımızın ilçemizi gururlandıracağına yürekten inanıyoruz. Belki büyük bütçelere sahip değiliz ama çok büyük bir ailemiz var. Bu akşam bu aileyi yanımızda görmek bizlere güç veriyor. Pınarçaspor’u daha iyi imkânlara kavuşturmak için desteğinize ihtiyacımız var. Burada sağlanacak her katkı, hem hayallerin hem de genç sporcuların geleceğinin önünü açacaktır. ‘Yükseliş sezonu başlasın’ sloganıyla başladığımız bu yolda şampiyonluk hedefimize birlikte yürüyeceğiz.”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise amatör kulüplerin gençlere spor alışkanlığı kazandırmadaki önemine dikkat çekerek, “İlçemizdeki 6 amatör kulüp, yöneticilerinin özverili çalışmaları sayesinde gençlerimize sahip çıkıyor. Pınarçaspor’un geldiği nokta hepimizi gururlandırıyor. Ancak hedef sadece kupa kaldırmak olmamalı; asıl amacımız, çocuklarımızı spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan korumaktır” dedi. Çetin ayrıca kulübün bu sezon iddialı bir kadro kurduğunu belirterek, alt yapı çalışmalarına ve okullarla iş birliğine ağırlık verilmesini önerdi.
Sponsorların da kulübe maddi destek sunduğu gecede, Pınarçaspor yönetimi katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Samimi ve coşkulu geçen buluşma, hem yeni sezon öncesinde kulübe moral kattı hem de spor severler arasında dayanışma ruhunu güçlendirdi.