1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Kapaklı Kent Konseyi’nden Başkan Uygur’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kapaklı Kent Konseyi’nden Başkan Uygur’a Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapaklı Engelliler Derneği’nin yeni başkanı Muhammet Uygur oldu. Dernek genel kurulunda üyelerin oy birliğiyle seçilen Uygur, göreve başlamasının ardından tebrikleri kabul etmeye başladı.

Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Talip Öztürk, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Tuğba Yangır ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Zeliha Kader Çoban, Muhammet Uygur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yeni dönemde yapılacak iş birlikleri ve engelli bireyler için planlanan projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında konuşan Muhammet Uygur, “Kapaklı’daki engelli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları sosyal hayatın aktif bir parçası haline getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kent Konseyimizle birlikte çalışarak daha kapsayıcı ve erişilebilir bir Kapaklı için adımlar atacağız,” ifadelerini kullandı.

Kapaklı Kent Konseyi yöneticileri de Uygur’a başarı dileklerinde bulunarak, dernekle birlikte yürütülecek projelere her zaman destek vereceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_endim
Beğendim
Kapaklı Kent Konseyi’nden Başkan Uygur’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kapaklı Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin