Kapaklı Gündem

BÜTÜN ” İNANÇLARIMIZIN YILMAZ SAVUNUCULARIYIZ”

BÜTÜN ” İNANÇLARIMIZIN YILMAZ SAVUNUCULARIYIZ”
27 views
30 Kasım 2019 - 7:09

İzmir’in Gaziemir İlçesinde Alevi vatandaşlara ait bazı evlere kırmızı boya ile ‘X’ işareti yapılıp,ayrılıkçı yazı yazılması üzerine Emniyet Müdürlüğü Ekipleri soruşturma başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün Sosyal Medyada gündem yataran olayı kınadı.Yaşanan olayla ilgili yazılı açıklamada bulunan Bütün”  İzmir’in Gaziemir ilçesinde Alevi vatandaşlarımıza yapılan saygısızlıkları ve terbiyesizlikleri esefle kınıyoruz” dedi.

İNANÇLARIMIZIN YILMAZ SAVUNUCULARIYIZ

Bütün Sözlerine “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türk Milletinin Milli ve Manevi birliğini bozmaya kast edenlerin yeni ihanet projesi olan bu terbiyesiz durumların karşısında çelik gibi bir irade ile duracağımızdan hiçbir vatandaşımızın zerre kadar şüphesi olmasın.

Milli Kültürümüzü zenginleştiren tüm inançlarımızın yılmaz savunucularıyız. Büyük Milletimiz, Alevisiyle, Sünnisiyle ve benzeri tüm unsurlarıyla beraber bölünmez bir bütündür.

HİÇBİR VATANDAŞIMIZ DA ASLA BU İHANETİN PARÇASI OLMAYACAK

Yakın siyasi tarihimiz, dış mihraklar ve onların yerli iş birlikçilerince tertiplenmiş, senaryolaştırılmış binlerce acı ile doludur. Bu Milletin evlatları, Din, Mezhep ve siyasi ayrışmaları körüklenilerek birbirine kırdırılmış ve Milli Birliğimize derin yaralar açmıştır. Lakin geçmiş geçmişte kalmıştır. Artık Türk Milletinin karnı bu gibi hain senaryolara toktur. Hiçbir vatandaşımızda asla bu ihanetin bir parçası olmayacaktır.

Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi Milli Birlik ve beraberliğin teminatıyız. Bizleri Millet yapan her unsurun en sadık muhafazakarıyız” dedi.

Açıklamasını sürdüren Çağlar Bütün sözlerine

“Alevi de bizim, Sünni de,

Bektaş-ı Veli de bizim, İmam-ı Azam da,

Şah İsmail de bizim, Yavuz Sultan Selim de,

Safevi de bizim, Osmanlı da,

Pir Sultan Abdal da bizim, Hoca Ahmet Yesevi de

Biz biriz beraberiz, hep birlikte güzeliz. Birliğimize kast edenler emellerine ulaşamayacak, kendi çukurlarında boğulacaktır.

Muhammed’iz Ali’yiz

Sünni’yiz Alevi’yiz

Senlik benlik yok bizde

Bir aşkın aleviyiz

Şeref bizim şan bizim

Asil olan kan bizim

Millet bozar oyunu

Baksınlar cihan bizim” diyerek son verdi.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.