1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Zeliha-Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu görkemle açıldı

Zeliha-Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu görkemle açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnan Makina kurucusu (Merhum) Mehmet Tusçuoğlu’nun vasiyeti üzerine yapılan 24 derslikli Zeliha-Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nun açılışı bugün Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün katılımı ile yapıldı.

‘Türkiye için üretiyoruz’

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan açılış programı, MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tusçuoğlu Alkan’ın konuşmasıyla devam etti. Tusçuoğlu Alkan, “İnan Makine ailesi olarak babamın vasiyeti üzerine ilçemiz Kapaklı’ya kazandırdığımız Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nun açılış töreninde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. 1972 yılında babam Mehmet Tusçuoğlu tarafından kurulan İnan Makine, MTB markasıyla ürettiği yüksek kaliteli ürünleri, özverili personelleri ve Türkiye’nin gururu olmanın verdiği motivasyon ile bugün Kapaklı’da entegre bir tesis haline gelmiştir. Dünyada 70 ülkede bir Türk firmasının yolları, tünelleri inşa etmesi, madenlerin vazgeçilmez olması, ataşmanları ile hayatımızı kolaylaştırması, bizlere mutluluk kaynağı olmuştur. Babam Mehmet Tusçuoğlu ve annem Zeliha Tusçuoğlu’ndan aldığımız değerler doğrultusunda üretmek, üretirken de milli ve yerli hassasiyetleri gözeterek ülkemize değer sağlamak her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Üretimin yanı sıra eğitim ve sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veren İnan Makine ailesi olarak babamın hayali olan 24 derslikli bir eğitim yuvasını, üretim tesislerimizin de bulunduğu Kapaklı’mıza kazandırmış olmanın gururunu bugün burada hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesileyle bu okulu memleketimize kazandırmamızda emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen, ‘Türkiye için üretiyoruz’ sloganıyla çıktığımız bu yoldan her zaman yanımızda olan değerli İnan Makine çalışanlarına ve dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Okulumuzun ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımızın eğitim, öğretim hayatlarının başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılışta konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,”Eğitime yapılan her yatırım, ülkemizin güçlü yarınlarına atılan önemli bir adımdır. Tekirdağ Valimiz Sn. Recep Soytürk, Sn. Milletvekillerimiz ve kıymetli protokolümüzün katılımıyla resmi açılışını yaptığımız ilçemizin tek proje ortaokulu olan 24 derslikli Zeliha-Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nun ilçemize, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.İnan Makina kurucusu, rahmetli Mehmet Tusçuoğlu amcamızın vasiyetini yerine getirerek bu güzel eseri ilçemize kazandıran Hayırsever Tijen Tusçuoğlu Alkan’a, Dinçer Alkan’a ve İnan Makina ailesine ilçemiz adına teşekkür ediyorum. ” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_endim
Beğendim
Zeliha-Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu görkemle açıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kapaklı Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin