1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Hakan Değirmenci: Ülkü Ocaklarına İletsek Orayı 1 Saatte Yaparlar

Hakan Değirmenci: Ülkü Ocaklarına İletsek Orayı 1 Saatte Yaparlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Değirmenci, 50 gün önce çağrı merkezine bildirilen şehit mezarındaki tahribatın çözülmediğini dile getirerek, “50 gün oldu sayın başkanım. 5 metrekare beton 6 – 7 adette çit panel. Burası büyükşehirin sorumluluk alanı net olarak söylüyorum bunu Ülkü Ocakları’na iletsek bir saat içerisinde zaten orayı yaparlar” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Eylül Ayı Olağan Toplantısında, Kapaklı Karaağaç Fatih Mahallesinde bulunan, Fatih Mezarlığındaki Şehitliklerin, bakımsız halleri nedeni ile yapılan bildirimin 50 gündür sonuçsuz kaldığını belirten MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Değirmenci, “Kapaklı Karaağaç Mahallesinde şehitliğimiz var, şehitlerimizin orada kabirleri var. 23 Temmuz tarihinde şehit ailelerimizden 2 tanesi bize şehitliğin etrafında hava koşullarına bağlı olarak bir tahribat olduğunu söylediler. Betonları kırılmış, etrafındaki çitler yıpranmış. Biz de gidip yerinde gördük ve tespit ettik.” Dedi.  

  “Çağrı merkezimizi ben 10 kere daha aramışımdır”

Bununla ilgili olarak da ben kendi şahsım adına çağrı merkezimize 23 Temmuz tarihinde bildirimde bulundum. Akabinde çağrı merkezimizi ben 10 kere daha aramışımdır. Mezarlıklar Daire Başkanlığımıza ulaştık, oradan yetkili arkadaşlarla görüştük. 50 gün oldu sayın başkanım. 5 metrekare beton 6 – 7 adette çit panel. Biz burada hassasiyetimizi söyledik. Şehitler hepimizin, şehit aileleri bize emanet. Daire başkanlığının yeni kurulduğundan bahsediyorlar. Bunu yazılı olarak beyan ederseniz dedim çünkü burası büyükşehirin sorumluluk alanı net olarak söylüyorum bunu Ülkü Ocakları’na iletsek bir saat içerisinde zaten orayı yaparlar. Yazılı beyanat gelse zaten orası bir saatte olur. 

Neye öncelik verilecek ? “

Büyükşehir Belediyemizin hizmet alanında bir konu bize geldi biz tamamen iyi niyetli ve çözüm odaklı olarak ilettik. Dedik ki bir sorun da çözülsün ve biz mahcup olalım ve yine mahcup olamadık. Şehitlere ve şehitlerin aziz emanetlerine hassasiyet gösterilmiyorsa, önem verilmiyorsa, öncelik gösterilmiyorsa neye öncelik verilecek?” ifadelerini kullandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_endim
Beğendim
Hakan Değirmenci: Ülkü Ocaklarına İletsek Orayı 1 Saatte Yaparlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kapaklı Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin