1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. “Öğrencilerimizle El Ele ” Kampanyası Başlatıldı

“Öğrencilerimizle El Ele ” Kampanyası Başlatıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapaklı Kent Konseyi tarafından “ÖĞRENCİLERİMİZ İLE EL ELE” Kampanyası başlatıldı. Kent Konseyi tarafından başlatılan kampanya dahilinde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere kıyafet, çanta, kırtasiye ve burs yardımı yapılacak.

Kapaklı Kent Konseyi tarafından “ÖĞRENCİLERİMİZ İLE EL ELE” Kampanyası başlatıldı. Kapaklı Kent Konseyi tarafından başlatılan kampanya dahilinde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere kıyafet, çanta, kırtasiye ve burs yardımı yapılacak.

“Eğitim her çocuğun hakkıdır”

Yardımsever tüm vatandaşlardan kampanyaya destek isteyen Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Talip Öztürk, “Kapaklı Kent Konseyi olarak ‘Öğrencilerimiz ile el ele’ kampanyamızı başlattık. Eğitim her çocuğun hakkıdır ve bu hakka erişimde yaşanan engelleri en aza indirmek için çabalıyoruz. Kapaklı Kent Konseyi olarak muhtarlarımız ile birlikte amacımız, toplumun her kesimini bir araya getirerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak ve onların eğitimlerine katkı sağlamaktır. Kampanyanın duyurusuyla birlikte hayırseverlerin ilgisi bekleniyoruz. Kapaklı Kent Konseyi olarak toplanan yardımları titizlikle değerlendirerek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracak ve onların daha iyi bir eğitim alabilmelerine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz yardımsever vatandaşlarımız Kapaklımızda bulunan 21 Muhtarlığımıza kırtasiye çanta ve kıyafet yardımlarını ulaştırabilirler. Bu kampanyada bizlere destek olan Muhtarlarımız teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_endim
Beğendim
“Öğrencilerimizle El Ele ” Kampanyası Başlatıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kapaklı Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin