1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Bu Genç Siyesetçi’nin Adı Halil Yıldırım

Bu Genç Siyesetçi’nin Adı Halil Yıldırım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapaklı Hanedan Düğün Salonunda düzenlenen ve yoğun katılım ile gercekleşen program Halil Yıldırım Ak Parti Belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı

Yoğun katılım ile gerçekleşen programda Halil  Yıldırım’ı Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin , Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üçel,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serkan Genç de ve yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundu.

Yoğun katılım ile gerçekleşen programda ilk olarak Kapaklı Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üçel, Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç kısa birere konuşma gerçekleştirdiler.  Yaklaşık 1000 vatandaşın katıldığı programda Cumhur ittifakının adayı Mustafa Çetin, “Bugün burada toplanarak Halil kardeşimizi yalnız bırakmadığınız ve bizlere destek verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. 1986 yılında Kapaklı belde oldu. Maalesef o gün bu gündür yerel iktidarla genel iktidarı buluşturamadık. Halkımızın takdiri böyle oldu. Günü kurtarmak için yapılan hizmetler artık kurtarmıyor. Zaman kaybetmeden bir değişime ihtiyacımız var. 1 Nisan itibariyle Kapaklı’da değişimi gelişimi başlatacağız. Hep beraber birlikte bir mücadele ortaya koyacağız. Ben değil biz diyen bir kadroyla belediyede görev yapacağız. Gerekirse Ankara’da yatıp kalkacağız, Kapaklı’nın ihtiyaçlarını getireceğiz. Dün kendisine de söyledim Belediye Başkanımızın, 15 yıldır artık heyecanını yitirdin, yoruldun dedim, sen 5 yıllık bir tatili hak ediyorsun dedim. 1 Nisan günü onu 5 yıllık bir tatile göndereceğiz. 5 yıl sonra geri döndüğünde Kapaklı’yı beğenmezse meydan yine onun. Mühür yine sizlerde olacak. 5 yılda yaptıklarımızı beğenmezseniz siz karar vereceksiniz. Adaylık sürecimizde dahi 4 saat uyku ile her yere yetişmeye çalışıyoruz. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Belediyeyi aldığımızda ise uyumayacağız. Önce hayal edeceğiz, sonra Kapaklı’da olmazları olduracağız.


Çetin’in ardından başvuruda bulunan Halil Yıldırım söz aldı. Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Yıldırım, “2013 yılında başlamış olduğum siyasi hayatıma bugün biz olma arzusuyla yine karşınızdayım. Çıkmış olduğum bu yolda sizlere hizmet etme arzum inşallah gerçeğe dönüşür. Bu süreç göründüğünden zor ve yorucu olacaktır. Başkan adayımız ve sizlerin huzurunda belediyenin anahtarını alacağımıza söz veriyoruz. Ben 2000 yılından beri Kapaklı’da yaşıyorum. Kapaklı’da bir değişimin bir gelişimin vaktinin geldiğine inanıyorum. Bunu başaracak olan da bizleriz.” dedi. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi ve program sonlandırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_endim
Beğendim
Bu Genç Siyesetçi’nin Adı Halil Yıldırım
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kapaklı Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin