1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. İYİ Parti İlçe Başkanı Gürkan Mandalı Başkan Çetin’e Ağır Eleştirilerde Bulundu

İYİ Parti İlçe Başkanı Gürkan Mandalı Başkan Çetin’e Ağır Eleştirilerde Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e ağır eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e ağır eleştirilerde bulundu. Gerçekleştirdiğimiz röportaj da sorularımızın arasında yer alan “Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in 4 buçuk yıllık hizmetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorumuza yanıt olarak “Mustafa Çetin’i Kapaklı İçin hayal kırıklığı olarak görüyorum“Dedi

Kapaklı ‘ya hizmet getiren herkesin arkasında duracağını belirten Mandalı,” Benim hedeflerim Kapaklı ’da taş üstüne taş koymak. Bunu Mustafa Çetin yapmış, İrfan Mandalı yapmış, Ahmet yapmış, Mehmet yapmış ben bunları tartışmam. Mustafa Çetin hizmeti getiriyorsa ben o gün gider Mustafa Çetin’in arkasında dururum. Siyasi olarak eleştirilerimi tabii ki yerine getiririm ama Kapaklı ’ya hizmeti getirecek. Kapaklı ‘ya hizmeti ben getiriyorsam da onun benim arkamda durmasını beklerim. Mesela Kapaklı ‘ya bir hizmet geldi benim zoruma giden bir şey oldu. Çok amaçlı bir salonun temel atma töreni oldu oraya Mustafa Çetin gelmedi. Neden gelmedi?  Sen Kapaklı Belediye Başkanı değil misin? Bu hizmet Kapaklı ‘ya yapılmıyor mu? Kadir Albayrak bunu alıp sırtında götürecek mi?  Kapaklı ‘da bir Kapalı Pazar Yeri var 4 yıldır atıl şekilde duruyor. Kimin malı atıl şekilde duruyor? Senin benim paralarımızla yapılmış bir bina atıl şekilde duruyor.

Mustafa Çetin ilk belediye başkanı olduğunda Kapaklı’yı uçurması kaçırması yani büyük projeler vaat ediliyordu veya yapılması bekleniyordu. Onun da kendine göre haklı sebepleri var pandemi geldi o geldi bu geldi ama bu benim de başıma gelebilirdi. Diğerinin de başına gelebilirdi. Bu şuna benziyor ilçe başkanı oldum telefonum çalıyor rahatsız oluyorum demek gibi bir şey. Bunun sorumluluğunu bilerek ben buraya aday oldum ki. Evlilikler de de olduğu gibi sorunlar tabii ki çıkacak. Sen belediye yönetiyorsun önemli olan zaten senin o sorunlarla başa çıkabilmen insanlar bunu konuşuyor.

BİR BAKANI KAPAKLI’YA GETİRİP ‘’ EMRİNDEYİM ‘’DEDİRTİP, BEN ÇÖP KONTEYNIRI KOYDUM DİYORSAN FİYASKODUR BU

Ben Mustafa Çetin’i Kapaklı için bir hayal kırıklığı olarak görüyorum. Mustafa Çetin benim için hayal kırıklığı. Bir bakanı Kapaklı ’ya getirip “Emrindeyim” dedirtip, ben çöp konteynırı koydum diyorsan benim için fiyaskodur bu. Ana caddenin durumunu görüyorsunuz alt yapısını büyükşehir yaptı herkes tarafından biliniyor. Caddemiz gözle görünür bir durumda ben asfalt attım diyor. Bu ben asfalt attım demek, bana ben evlendim evimde iki tane çocuğum var evime her akşam 2 tane ekmek götürüyorum demek gibi geliyor. Sen belediye başkanıysan bu vergileri alıyorsan çöpü toplamak zorundasın. Asfaltı atmak zorundasın, betonu atmak zorundasın bunlar senin asli görevlerin. Bir adam evlendiyse çocuk sahibi olduysa baba olduysa evine ekmek götürmek zorunda bu böyledir.

KAZAK GÖLÜNDEKİ ÇİMENLERİ KURUTTU BU BELEDİYE BAŞKANI

Bize vaat edilen neydi Kazak Gölü’nden İkiz Göller’e teleferikle gidilecekti şimdi bakıyoruz Kazak Gölü’nden İkiz Göller’e arabayla gidilecek yolu zor buluyoruz. Zaten olan bir gölümüz vardı Kazak Gölü, debelenip duruyoruz. Şelale yapılacaktı yarım kaldı, cami çalışması; direkler dikildi yarım kaldı. Gölün temizliğini zar zor yaptırabildik Mustafa Başkana ben öyle görüyorum.  Kazak Gölündeki çimenleri kuruttu bu belediye başkanı. Gölden suyu alıp çimene basamadı. Su motorları yoksa biz İYİ Parti olarak belediyeye su motoru alabiliriz yeter ki Kapaklı ‘ya hizmeti getirsin.

ÖZGÜR CENGİZ’İN BİRE BİR KENDİSİNE SÖYLEDİM

KENT AŞ’nin tesislerinin hiçbirine karşı değilim eğer vatandaşa hizmet ediyorsa. Tesislerin hepsine gidiyorum hatta görüyorlar dile de getiriyorlar. Her tesislerine gitmişimdir, alışverişte yapmışımdır yemekte yemişimdir, ailemle kahve de içmişimdir. Ben bunların olmasını faydalı buluyorum ama işte bu hizmetleri yapabilmek gerekiyor. Mesela başıma gelen bir şeyden bahsedeyim hamburger menü söylemişim patates kızartması, ketçap, mayonez o, bu, şu yazmışsın buraya getiriyorsun hamburger var sadece ketçap, mayonez alabilir miyim? diyorsun şu an kalmadı. Patatesler nerde? şu an bitti.

O tesislerden sorumlu şu an Özgür Cengiz, Özgür Cengiz’in bire bir kendisine ben dedim ki Ben siyasetçi olarak şuan ben eleştirilerimi yüzünüze söylüyorum. Tesislerin durumlarını söylüyorum uyarıyorum. Tesislerdeki çalışanların insanlara yaklaşımlarının yanlış olduğunu söylüyorum. Bir yıl içerisinde tesislerin çöp olduğunu söylüyorum.  Tabii ki bunları düzetmek için zamana ihtiyacı var ama şimdi ben bunu söyledim, ama 6 ay sonra da aynı şeyi görüyorum e bende o zaman sosyal medyada çıkıp bunları söyleyeceğim veya basında bunları söyleyeceğim. “İfadelerine yer verdi.

YEREL SEÇİME KENDİ ADAYIMIZLA GİDECEKMİŞİZ GİBİ ÇALIŞMALARIMI VE GÖRÜŞMELERİMİ YAPIYORUM

Yerel seçim sürecinin başlamasıyla birlikte Kapaklı ’da gündem olan konulardan biri “Adaylar arasında hangi isimler yer alacak? Sorumuza ise, “Kapaklı ‘da yerel seçime kendi adayımızla gidecekmişiz gibi çalışmalarımı ve görüşmelerimi yapıyorum. Şu an ben Kapaklı ‘da İYİ Parti olarak, partilerin durumlarını gözetmeksizin yani AK Parti ne yapıyor? CHP ne yapıyor? MHP ne yapıyor?  Diye bakmadan kendi başımıza seçime gidecekmişiz gibi aday görüşmelerimi yapıyorum. Ve bunun alt yapısını oluşturmaya çalışıyorum bunu yaparken de sadece aday çıkartayım benim partimin oyunu şuraya alayım değil. Ben bu oyu alabildiğim en üst seviyeye çıkartayım. Ya da seçimi kazanıp partimin bayrağını belediyeye dikeyim diye çalışıyorum.” Dedi.

HABER: ZELİHA KADER ÇOBAN

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_endim
Beğendim
İYİ Parti İlçe Başkanı Gürkan Mandalı Başkan Çetin’e Ağır Eleştirilerde Bulundu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kapaklı Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin