Kapaklı Gündem

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan bir depoya düzenlenen operasyonda birçok tarihi eser ele geçirildi. Operasyon sonrası 10 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

"TARİH ESERLER ELE GEÇİRLDİ"

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı 100. yıl mahallesinde kaçaklık için kullanılan bir depoda emniyet güçleri tarafından düzenlenen operasyonda birçok tarihi eser ele geçirildi. Tarihi eserlerin depo görünümlü iş yerinde satışa çıkarılma girişiminde bulunulduğu da öğrenildi.

"10 KAÇAKÇI GÖZ ALTINA ALINDI"

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda 17 adet sikke, 44 adet eski madeni para, 1 adet 1901 yapımı ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 14 adet fişek, 24 adet 7.65mm çapında MKE ibareli fişek, 2 adet toprak altından metal aramak için kullanılan 50 santimetrelik bakır tel, 1 adet dedektör, 7 adet 100 santimetre boyunda metal çubuk, 1 adet sondajda kullanılan demir aparat ve aparata ait 100 santimetre boyunda demir parçası Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili 10 şahıs hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma süreci devam ediyor.

DEPO DEĞİL TARİHİ ESER YUVASI

30 views
REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.